January 6, 2019

I took a few photos during my daily walk, I’m trying to keep in shape and also satisfy my Apple Watchs complaints of me being too inactive … in fact, today is the 700th in a row that I’ve managed to fill all three circles.

Anyway, this is how it looks like around the village where I live


vinter snö promenad


Previous post
På väg till jobbet Bilen skulle på service kl 7 idag så det blev en promenad till jobbet idag. Tur att det inte blåste lika mycket som det gjorde igår kväll
Next post
Det skär sig i mina öron varje gång när kollegorna säger att de ska skriva/läsa ett “papper”, jag kan inte förstå varför det är så svårt att säga “artikel”. Det skär sig i mina öron varje gång när kollegorna säger att de ska skriva/läsa ett “papper”, jag kan inte förstå varför det är så svårt att säga