Jag har väl aldrig inbillat mig att information som läggs upp på Facebook inte utnyttjas av dem på olika sätt men det är ju rätt deprimerande att se hur läget är nu. Jag har medvetet dragit ner på hur mycket jag använt Facebook det senaste 1-2 åren, delvis just på grund av integritetsfrågan men kanske mest för innehållet.

När jag först började använda FB så var det rätt roligt att slänga käft” med bekanta, och det var en hel del folk från förr i tiden som jag fick kontakt med igen … eller i alla fall fick jag se några inlägg från dem.

Men på sista tiden så har innehållet mest blivit varit reklam, delningar med olika roliga” videos och framför allt en massa idiotinlägg från folk. På sista tiden har det varit så illa att det har nästan varit omöjligt att gå in på FB utan att blodtrycket stiger.

Så jag tänkte ta konsekvensen av detta och dra ner på FB så mycket jag kan” plus att jag kommer att ta bort en hel del material därifrån (sedan kan man ju fråga sig hur mycket av denna information som verkligen raderas …).


Date
March 21, 2018