February 4, 2018

Alltid kul att testa en ny kamera, fick låna en Nikon D4s över helgen. Den är definitivt bättre än min D700, inte jättemycket bättre men tillräckligt bra för att skillnaden ska märkas. De två saker jag var mest förvånad över var att ergonomin var bättre än min D700. D700n är definitivt mycket bra, men D4s är ändå bättre - alla knappar sitter på rätt ställe för mig.

Den andra saken är att den var så lätt att använda, trots att jag haft D700n i omkring 7 år så kände jag mig mer hemma med D4s. Kort sagt en riktigt trevlig kamera.


Previous post
The handling of the D4s was really nice, better than my D700. In fact, I felt more at home almost directly using the D4s (I’ve used the D700 approx
Next post
And so I go to bed satisfied with having filled the circles on my Apple Watch for 365 days. I started Feb 6th last year (well, I started Jan 1st but