November 21, 2017

I’m pretty sure that I’ve disovered a problem with my Ma, for some reason it looks like I’m missing one harater when I type something. Hopefully this is something that only needs a simple leaning beause I don’t want to be stuk with trying to avoid using the harater beause it would be a major inonvinene.


Previous post
Morbergs Julglögg påminner rätt mycket om Blossas Lättvinsglögg men sötare och utan den beska eftersmaken. Jag tyckte att det var lite väl söt när
Next post
Det känns som jag har skrivit tillräckligt med kursmaterial om Python för en bok … men sedan kommer jag att tänka på allting jag glidit förbi för att inte komplicera saker och ting. Det känns som jag har skrivit tillräckligt med kursmaterial om Python för en bok … men sedan kommer jag att tänka på allting jag glidit förbi för