November 3, 2016

OK, jag har aldrig gjort en matrecension förr men nån gång ska vara den första. Testade en Pure Royal” med Sweet Potato Fries hos purefastfood på Utopia i Umeå. Totalbetyget blir 7-8 (av 10). Det första jag la märke till var att det gick fort att få maten, det var visserligen ingen kö men de var snabbare än t.ex. Max under samma förhållanden.

Pure Royal innebär förutom själva köttet, ost och karamelliserad lök. Löken var riktigt god men osten stack inte ut. Köttet var saftigt, lagomt stekt och gott, personligen så hade jag dock gärna haft den lite mer kryddad. Brödet var också helt OK även om jag önskat att varit lite mer bröd.

Det är väl den bästa hamburgare jag ätit i Umeå och jag ska testa de andra burgarna också vid tillfälle.


Previous post
Varför köpte jag dessa kängor För något år sedan så köpte jag ett par nya kängor och jag kan inte förstå vad jag tänkte på när jag köpte dem … om jag nu tänkte överhuvudtaget.
Next post
Blixtfoto Jag har ogillat blixtfoto sedan jag var tonåring. Varför? Jag lyckades aldrig få en ljussättning som jag var nöjd med, tvärtom alla bilder fick