September 25, 2016

Här är en av alla de människor som sprang Toughest förra helgen. När jag stod och tittade på vid en av de sista hindren såg jag henne klättra upp på ställningen och … tveka. Det var rätt uppenbart att hon inte tyckte det var en roligt hinder. Hon tvekade länge, väldigt länge.

Jag trodde faktiskt att hon skulle ta straffrundan men till slut så kastade hon sig ut i luften

Detta är vad jag kallar mod och en av de två saker som verkligen har stannat i mitt minne från årets Toughest. Bra jobbat.


Previous post
Älgjakt Det blev älgjakt i år, för första gången på länge. Och det blev en ovanligt rask inledning, redan efter 60-70 minuter så hade vi skjutit två älgar
Next post
Så trist I lördags fick jag veta att en bekant hade dött dagen innan. Helt plötsligt utan förvarning. Det är en sak när en äldre eller sjuk person dör, då är