March 21, 2016

Så har man fått ännu ett email med erbjudande om att vara med på någon konferens, den här gången ska jag få vara program committee members” eller reviewer”:

if you have any interest in being a Program Committee Member/Reviewer, please visit:

Conference X

Topics: Human Resource Management, Educational Management, Accounting, Financial Management, Crisis Management, Operations Management, Engineering Management, Time Management, Budgeting Process, Macroeconomics, Energy Economics, Identification of Required Expenditure, Microeconomics, Investment Management, Family Economics, Personal Paying for Education, etc.

Conference Y

Topics: Anthropology, Performing arts, Area Studies, Ancient and Modern Languages, Literature, Geography, Archaeology, History, Peace and Conflict Studies, Economics, Human Sciences, Management, Psychology, Kinship and Descent, Social Research, Environmental Social Science, etc.

Jag ska kanske ställa upp och bestämma vilka artiklar som ska få publiceras inom antropologi eller macroenconomics - det är precis mitt område.


Previous post
Min tredje jordbävning I går kväll fick jag känna av min tredje jordbävning, jag tror att jag kände en när jag bodde i Luleå och gårdagens var den andra här i Umeå. Den
Next post
start pa resan till linkoping Start på resan till Linköping och årets Påskläger