March 20, 2016

I går kväll fick jag känna av min tredje jordbävning, jag tror att jag kände en när jag bodde i Luleå och gårdagens var den andra här i Umeå. Den första, den i Luleå, kommer jag inte ihåg så mycket av medan den andra kändes som om en lastbil körde förbi huset i nord-sydlig riktning.

Gårdagens var lite annorlunda, det kändes fortfarande som en lastbil alldeles nära huset men istället för att åka förbi så lät det som om lastbilen höll på att vända på vändplanen. Idag säger det att styrkan var 3.9.


Previous post
Dagstuhl Seminar - what a great idea I had never heard of Dagstuhl before receiving an email with an invitation to participate in a seminar. At first I thought it was a spam message and
Next post
Forskningsspam Så har man fått ännu ett email med erbjudande om att vara med på någon konferens, den här gången ska jag få vara “program committee members” eller