March 5, 2014

För några månader sedan så skadade jag tydligen ett finger (märkte det aldrig själv) så att de blev ett gupp” i nageln - det syns lite granna på bilden. Samtidigt så svullnade fingret upp just innanför nageln. Bulan har blivit större och efter några månader kunde jag inte låta bli utan stack hål på blåsan och tryckte lite granna.

Upp så kommer någon sorts trögflytande massa, det är inte var utan det påminner mig mest om silicon eller något liknande. Inte heller har svullnaden gjort ont när man trycker på den. Är detta nagelmassa”, dvs något sorts hornmaterial”?


Previous post
Knäont Känner mig lite fundersam just nu. För några veckor sedan så kände jag plötsligt av mitt högerknä på en träning. Vi gjorde ingenting som egentligen
Next post
jag stiger upp i ottan for att Jag stiger upp i ottan för att skjutsa folk, raskt hem igen för att sova några timmar till och vad hittar man då? Jäpp, varmt och skönt tydligen