January 2, 2010

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Centerpartiets Cecilia Bergstöm (en lokalpolitiker här i Umeå). Hon skickade nyligen ut lite sedvanlig politikerreklam med det vanliga snacket - men jag hittade följande pärla:

Ska Umeå universitet och de större företagen i Umeå fortsätta utvecklas och konurrera på en global marknad måste attraktiva boendemiljöer finnas, både för de som är versamma inom universitetsvärlden och de som jobbar.

Med andra ord så jobbar ingen som är anställd på universitetet! Hmm …

Det är också lite småkul att följer man den länk som finns på utskicket, http://centerpartiet.se/cecilia.bergstrom, så hamnar man på en sajt som har en URL som börjar med old.centerpartiet.se :D


politik skoj


Previous post
Vad trött jag blir på Aftonbladet Jag förstår mig inte riktigt varför Aftonbladet hela tiden ska överdriva. De borde väl fatta på att det inte är någon som längre litar på det man
Next post
Dagsläget för min glaskropssavlossning Nu är det mer än 13 månader sedan jag fick min glaskroppsavlossning så jag tänkte det är dags att tala om hur läget är i dag. Jag har varit ganska