December 24, 2009

Jag förstår mig inte riktigt varför Aftonbladet hela tiden ska överdriva. De borde väl fatta på att det inte är någon som längre litar på det man läser i Aftonbladet och att när någon säger jag läste det i Aftonbladet” så är det ett sätt att säga att något är överdrivet/påhittat.

Titta bara rubrikerna under den sista tiden, så fort det faller lite snö så är det snökaos” (vilket gör att Aftonbladet får problem att hitta nya rubriker när det verkligen blir problem), sedan rubriken som säger att Simon Cowells misstag kostar miljoner — sanningen tycks vara att de som vann olika idol/talang program inte säljer så mycket skivor som skivbolagen hoppats på, eller idag så är det Arktisk kyla i Storbritannien” vilket översatt från Aftonbladska” tydligen betyder -16 grader (jaja, de hävdar att Engelsk media säger arktisk” men varför inte översätta” detta uttryck i rubriken).

Jag antar att de gör pengar på detta … men de förlorar allt anseende och jag förstår inte varför journalister är förvånade över att allmänhetens förtroende för journalister är låg (lite ironiskt med tanke på att de anser sig vara demokratins försvarare).


media


Previous post
iDisk - the speed demon (NOT) One thing that MobileMe account includes is an iDisk, a “cloud”-based disk that conveniently can be mounted on your desktop. You can use it to store
Next post
Tack för det Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Centerpartiets Cecilia Bergstöm (en lokalpolitiker här i Umeå). Hon skickade nyligen ut lite sedvanlig