January 25, 2009

Tydligen ser allting OK ut (tack för det!), de svetsningar som gjorts tidigare har läkts bra och det finns inga nya. Doktorn nämde operation för att fixa grumlingar men jag är accepterar att det är som det är och vill inte chansa - tycker riskerna med operation inte låter som något uppväger fördelarna. Men det finns tydligen de som insisterar på operation när de har samma mängd grumlingar som jag.

Nu är det som det är och blir det inte värre än så här så är jag nöjd.


hälsa ögon


Previous post
Please add some content, don't just link/repeat/retweet I don’t know if it’s just me or if things have started to change recently, for me it looks like more and more people spend their time just repeating
Next post
How NOT to design a journal site Lately I’ve been searching the web sites of various scientific journals for interesting papers … and it’s a mixed experience. Some have very good